Toisaalta tarkoitus ei ole syödä kiloittain suklaata yhtäkyytiä, vaan pikemminkin nauttia pieniä määriä tuttuja sekä myös hieman vieraampia suklaalaatuja tai suklaisia mielitekoja, mitä ne sitten ovatkaan - nuo jälkimmäiset?
Suklaan flavonoidit ovat itselleni tuttuja jo vuosien takaa, ja mitä tuohon kokemukseen suklaan syönnistä tulee - olen ainakin entinen ammattilainen siinä, jos määristä puhutaan. Mutta tämän blogin eräänä ajatuksena on opetella myös nauttimaan pieniä määriä suklaata ja oivaltamaan tuon mahtavan kaakaomaisen tuotteen sielullista olotilaa ja pyrkiä analysoimaan kaakaon ja muiden yhdisteiden yhteisvaikutuksen saama makuhermopinne - niin kielen kärjessä kuin silmissä sekä sisäelimissä, etenkin sydämessä.
Kaikki tässä blogissa esitetyt mielipiteet ovat subjektiivisia ja vastuu makuasioista sekä mielipiteistäni tai mahdollisten blogi- vierailijoiden mielipiteistä on täydellisesti lukijalla, toivottavasti siis lukijoiksi ohjautuu / eksyy sattumalta joku muukin kuin minä itse :)
Ja samantien ensimmäinen kohdesuklaa on:
1. Karl Fazerin talvisuklaa. 47 % kaakaota.
(Omenaa, krokanttia& hasselpähkinää tummassa suklaassa)
200g levy, sattumoisin hinta ainoastaan 1 e / CM Tammisto (2.2.2015)
Suussa ja sormissakin hieman sulava semi-tumma suklaa, jonka omenainen jälkimaku hurmasi ainakin minut, kaakao juuri sellaista kuin fazerilta odotinkin ja tämä uutuus oli ainakin minulle oikein mieluisa yllätys. Herkullinen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti