Koska Da-Capo on yksi parhaimmista, on paikallaan etsiä siitä tarkemmat tiedot aina tekijältä asti, eli lainaan Fazerin sivuilta tuon historian, etten keksi ihan omiani :P
Rhum Martiniqueta käytetään tuotteessa vielä
nykyäänkin, mutta alkoholin osuus tuotteessa on minimaalinen. Da Capo
-massa keitetään 110-asteiseksi, jolloin suurin osa alkoholista haihtuu.
Päälle tulee vielä kuorrutus tummasta suklaasta, joten alkoholin määrä
jää todella marginaaliseksi.
Da Capo -patukalla on vankka kannattajakuntansa: Da Capo -patukoita myydään noin 6 miljoonaa kappaletta vuodessa. Monille suomalaisille Da Capo on tuttu maku lapsuudesta ja se muistuttaa ajasta jolloin erilaisia herkkuja oli vähemmän tai niitä ei saanut niin usein. Pieni koko ja tumma suklaa pitävät Da Capo -patukan tänä päivänäkin ajan hengessä. Da Capo on pieni herkku päivän piristykseksi!
Lähde: http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/suklaa/da-capo--klassikko-vuodelta-1916/
Da Capo on Fazerin ensimmäinen suklaapatukka
Da Capo tuli markkinoille 1916 ja vuoteen 1939 asti sitä myytiin paperipäällysteisenä konvehtikaramellina. Suklaapatukkana Da Capo on ollut myynnissä vuodesta 1949 lähtien. Vuonna 1957 se palasi jälleen markkinoille myös kääreellisenä konvehtina. Konvehdit olivat välillä poissa markkinoilta mutta nykyään niitä myydään jouluisin sekä Travel-valikoimassa.Da Capo -patukalla on vankka kannattajakuntansa: Da Capo -patukoita myydään noin 6 miljoonaa kappaletta vuodessa. Monille suomalaisille Da Capo on tuttu maku lapsuudesta ja se muistuttaa ajasta jolloin erilaisia herkkuja oli vähemmän tai niitä ei saanut niin usein. Pieni koko ja tumma suklaa pitävät Da Capo -patukan tänä päivänäkin ajan hengessä. Da Capo on pieni herkku päivän piristykseksi!
Lähde: http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/suklaa/da-capo--klassikko-vuodelta-1916/
pisteet: 4,32 / 5 p.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti